Werkwijze

SchilderGuus benadert iedere klant persoonlijk, biedt maatwerk en zorgt ervoor dat met al uw wensen rekening wordt gehouden.

Hoe gaan wij te werk?

Kennismaking

Wij beginnen altijd met een vooronderzoek. Hierin wordt er gekeken naar de staat van het huidige schilderwerk. We zullen aan de hand hiervan uw wensen en vragen inventariseren en wordt er een analyse van de situatie gemaakt.

Wij zullen de ondergronden inspecteren op eventuele gebreken. Daarbij kunt u o.a. denken aan onthechting van de verflagen en (hout)schades. Hierdoor kunnen we u een complete en passende offerte garanderen. Uiteraard kunt u bij SchilderGuus ook terecht voor vragen over het onderhoud.

Offerte

Na de kennismaking en het vooronderzoek ontvangt u van ons een passende offerte. Hierin zijn al uw wensen en de conclusies die uit het vooronderzoek gekomen zijn meegenomen. Hierdoor heeft u een compleet overzicht en komt u niet voor verrassingen te staan.

Opdrachtbevestiging

Neem gerust de tijd om goed naar de offerte te kijken die wij u gestuurd hebben. Mochten er nog vragen of onduidelijkheden zijn, neem dan contact met ons op, zodat wij dit kunnen verhelderen.. Na goedkeuring van de offerte zullen we samen met u de opdracht inplannen en aan de slag gaan met de uitvoering.

Uitvoering

SchilderGuus zorgt ervoor zorgvuldig en netjes te werk te gaan en kwaliteit schilderwerk te leveren. Als er tijdens de uitvoering vragen of onduidelijkheden zijn, dan horen wij dat graag.

SchilderGuus vind het belangrijk de planning te bewaken en op professionele wijze de werkzaamheden uit te voeren en achteraf alles weer netjes achter te laten.

Oplevering

Als de werkzaamheden zijn afgerond, lopen wij samen met u het schilderwerk werk na en controleren alles om er zeker van te zijn dat alles naar wens is. SchilderGuus gaat pas weg als u tevreden bent.